Bagger

Bagger

Disse komfortable syklene er bygget for den åpne landeveien. Fullstappet med moderne teknologi og fasiliteter for å gi maksimal komfort både på lange og korte turer.

Essensiell motorkraft

Våre Baggere er laget med store motorer som enten er luft-eller væskekjølt. Felles for alle er ekstrem motorkraft som tåler alle milene.

Personlig preg

Tilgjengelig i flere varianter. Blant våre bagger finner du alt fra klassiske linjer til helsvart moderne design. Vi har et mesterverk som passer akkurat din smak.

Bagasjeplass

Sideveskene tilbyr rikelig med lagringsplass. Her får du plass til det du trenger.

Beskyttelse mot vær og vind

Vi tilbyr et bredt utvalg av ramme- og gaffelmonterte kåper og vindskjermer. Alt det du trenger for maksimal komfort under ferden.

Møt familien

Springfield

Indian Springfield

Fra KR 450.900 INKL MVA OG REG AVGIFT
Chieftain Limited

Chieftain Limited

Fra KR 476.900 INKL MVA OG REG AVGIFT
Chieftain Dark Horse

Chieftain Dark Horse

Fra KR 481.900 INKL MVA OG REG AVGIFT

FØDT AV NØDVENDIGHET UTVIKLET FOR Å GÅ I ARV

Baggere ble skapt av militær nødvendighet i begynnelsen av 1900-tallet og har overlevd mange epoker for å bli de ikonene de er i dag. Helt siden starten har Indian Motorcycle uttrykt kombinasjonen av stil og substans som definerer klassen. Dette året er ikke annerledes.

FORM OG FUNKSJON

Vanligvis utstyrt med harde vesker og vindskjerm eller kåpe, er dette en sykkel kjent for sin allsidighet. Baggers er enkle å tilpasse til ditt eget formål, og er designet for å by på store kjøreopplevelser, uansett om turen er lang eller kort.

Big Twin AS - 1640 - Råde - Norway