Roadmaster
*Avbildet modell kan være vist med ekstrautstyr.

Roadmaster

Fra kr 514.900 INKL MVA OG REG AVGIFT

Roadmaster

Roadmaster

Fra kr  514.900  INKL MVA OG REG AVGIFT

Farge

Black Metallic
Silver Quartz Metallic / Bronze Pearl Metallic

5 års garanti

5 års garanti

2 års garanti + 3 års begrenset garanti (motor, girkasse, elektronikk).
Kontakt din autoriserte Indian-forhandler for vilkår og betingelser.

I din instruksjonsbok kan du lese betingelsene for garantien og utvidet garanti. Denne garantien gjelder alle Indian motorsykler som selges i Norge. *

Suveren på komfort

Indian Roadmaster® er en fabelaktig, kraftig og velbalansert touringsykkel, utstyrt med den mest omfattende pakken med turneringsfasiliteter som Indian Motorcycle tilbyr.

RIDE COMMAND BERØRINGSSKJERM

RIDE COMMAND BERØRINGSSKJERM

En nydelig 7-tommers berøringsskjerm med RIDE COMMAND har Apple CarPlay®-integrasjon, turn by turn-navigasjon, Bluetooth®-tilkobling og mye mer.

THUNDERSTROKE116 V-TWIN MOTOR

THUNDERSTROKE116 V-TWIN MOTOR

Den luftkjølte Thunderstroke 116-motoren produserer et dreiemoment på 171 NM. Den gir eksepsjonell kraft ved lavt turtall og jevnt drag i alle hastigheter.

KOMFORT SOM TÅLER ALLE MILENE

KOMFORT SOM TÅLER ALLE MILENE

Varmehåndtak og en myk sal med uavhengige varmekontroller for både passasjer og sjåfør øker komforten betraktelig i kjølig vær. Knekåper med justerbare ventilasjonsåpninger gjør at føreren kan kontrollere luftstrømmen noe som øker komforten ytterligere.

HØYERE STANDARD

Roadmaster er rikelig utstyrt. LED-belysning, nøkkelfri tenning, cruise-kontroll, ABS og overvåkning av dekktrykk er bare noen av faselitetene.

KJØR DEN LANGE VEIEN MED KOMFORT OG STIL

KJØR DEN LANGE VEIEN MED KOMFORT OG STIL

Veien kan være lang, men den trenger ikke føles slik. Uansett hvor langt du kjører, Roadmaster er utstyrt for å ta deg dit med stil og komfort.

135 liters lagringsplass

135 liters lagringsplass

Beskytt bagasjen din mot elementene i værbestandige sidevesker som kan lukkes og åpnes med fjernstyring. Det er også lett tilgjengelig lagringsplass i knekåpene.

Premium touringsal

Premium touringsal

Skal man kjøre langt er det viktig å sitte godt. Salen er i ekte skinn med integrerte varmeelementer. Varmen kan justeres separat for fører og passasjer.

ELEKTRONISK JUSTERBAR VINDSKJERM

ELEKTRONISK JUSTERBAR VINDSKJERM

Vindskjermen kan heves eller senkes ca 10 cm elektronisk. Ønsker du å kjenne på elementene er det bare å senke den. Kommer uværet er det bare å kjøre den til topps.

KOMFORTABEL, SLIK DU ØNSKER DET

KOMFORTABEL, SLIK DU ØNSKER DET

Velg mellom tre kjøremodus, Tour, Standard og Sport. Tilpass kjøringen etter forhold og din kjørestil. Bakre sylinderdeaktivering slår automatisk av den bakre sylinderen når sykkelen stoppes for bedre komfort i trafikk som beveger seg sakte.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Få enda mer ut av kjøreopplevelsen.
iPhone®-brukere kan nå enkelt få tilgang til Apple Music, Maps, sende meldinger med Siri og mer gjennom Ride Command 7 ”-skjermen og et Bluetooth-headset (ikke inkludert).
Alt med et brukervennlig grensesnitt som iPhone-brukere umiddelbart vil kjenne igjen.

Fakta

Flere modeller Indian Motorcycle

Big Twin AS - 1640 - Råde - Norway